CHIDóZ NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 9:29 Eten was wel lekker maar qua prijs verhouding veeelste duur. Onnodige extra servicekosten??
7 mei 2024 om 12:59 Hebben 1,5 uur gewacht (op dinsdag avond, 19 uur besteld). Dit kwam omdat thuisbezorgd niemand beschikbaar had. Bezorgtijd op de app gaf de hele tijd verkeerde tijd aan. Eten was ook iets minder dan dat we eerder vonden.
3 mei 2024 om 20:06 Eten was niet heel warm meer
28 apr 2024 om 5:25 Ik weet niet of het de manager was of een personeelslid (Surinaamse/antiliaans) maar ze was zeer onvriendelijk. Dit is de tweede onfijne ervaring die ik met haar heb gehad. Ze groet niet, praat noet en kijkt je niet aan. Ook moest ik te lang wachten
25 apr 2024 om 19:58 Ik mocht mijn bestelling na ruim 2 uur gewacht te hebben eindelijk ontvangen. Enorm slechte bezorgservice, via de chat werden mijn vragen overigens NIET beantwoord en werd ik uiteindelijk geblokkeerd!
20 apr 2024 om 17:55 Ik heb het verkeerde drinken gekregen. Ik heb Lipton peach besteld en ik ontvang Lipton sparkling. Dit lust ik niet wat wordt eraan gedaan?
7 apr 2024 om 23:31 Eten was lekker. De bezorgtijd liet te wensen over..het was eerst 35-60 minuten dat uiteindelijk 105 minuten werd. Ook moesten wij de bezorger naar onze parkeerplaats leiden ondanks dat we dit bij de opmerkingen zonder goede verontschuldiging
7 apr 2024 om 19:27 top
24 mrt 2024 om 22:43 Eten was heerlijk, net niet meer helemaal warm misschien
23 mrt 2024 om 19:49 Het duurde meer dan twee uur! Wtf!?
19 mrt 2024 om 22:02 Lekker gegeten, goede hoeveelheid, netjes verpakt
11 mrt 2024 om 21:56 Qua smaak goed. Maar ze waren zo lang onderweg (ws meerdere adressen) dat het eten koud was toen het bij ons aankwam. Ook 20 minuten later dan het gekozen tijdstip.