CHIDóZ NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:52 Smaakte prima maar...: - 2 euro betaald voor guacamole die ik niet gekregen heb... - slechts 1 hand nachos bij een bakje dip Leveren kleine porties (of vergeten sommige dingen dus) voor de prijzen die ze vragen. Beetje jammer...
27 nov 2022 om 20:32 Heerlijk eten, goede bezorging!
23 nov 2022 om 20:58 Enorm lang wachten en dat op een woensdag. Maar het eten was gelukkig nog wel warm en goed
23 nov 2022 om 16:42 De stickers die gebruikt worden om aan te geven wat voor burrito je hebt (kip, vega, etc) waren verkeerd om geplaatst. Dat was niet zo handig.
20 nov 2022 om 20:44 Om 16 uur bestelling geplaatst voor 18 uur. Werd om 1830 uur bezorgd. Zag via tracker dat bezorger eerst aan andere kant van Nijmegen centrum moest zijn. Helaas was het eten niet meer warm toen het werd bezorgd. Jammer...
20 nov 2022 om 20:36 Moesten half uur wachten tot het gemaakt werd terwijl ik ruim op tijd kwam afhalen. Erg zonde van me tijd. Ook vieren sommige burrito’s uit elkaar
7 nov 2022 om 21:44 Erg lekker! En snel gebracht voor een grotere groep.
31 okt 2022 om 20:02 Super goed gevuld ! En heerlijk ! Mijn vader vindt de medium pittig eerder heel pittig maar dat vond ik wel grappig
30 okt 2022 om 20:24 De bezorger was iets te laat, maar dat was niet zo erg. Het eten was een beetje lauw en geplet. Het smaakte wel prima.
30 okt 2022 om 11:26 Ik bestelde mijn eten om 18.00. Het zou er zijn om 19.00. Na twee keer gebeld te hebben was mijn eten er uiteindelijk om 20.35, schandalig!
28 okt 2022 om 20:25 Bezorger kwam op de aangegeven tijd en het eten was heerlijk!
27 okt 2022 om 21:08 Om 17u online besteld voor 18.45u, pas om 19.35u geleverd. Componenten van de maaltijd misten, verder wel smakelijk.